Massage

Nattis Massage & Kroppshälsa


I september 2021 påbörjade jag en 2-årig yrkeshögskoleutbildning till medicinsk massageterapeut. Efter drygt 25 år i resebranschen var det dags för mig att byta bana. Har grunder i zonterapi, energimedicin som omfattar traditionell kinesisk medicin, koppning, NADA öronakupunktur samt fibromassage. Under sommaren 2022 hade jag förmånen att jobba på Mossbylund Spa där jag fick lära mig aromamassage, hot stone massage och spabehandlingar. Utbildningen till medicinsk massageterapeut är väldigt mångsidig, förutom massage lär vi oss personlig träning, kostrådgivning, stresshantering och andningsteknik. I slutet av april 2022 blev jag certifierad massör, sedan dess tar jag emot kunder i mitt hem i Abbekås och erbjuder olika behandlingar. Tillsammans utformar vi en anpassad behandling för just dig och din kropp!


Detta är vad jag erbjuder just nu:


SVENSK KLASSISK MASSAGE

En djupgående behandling som kan kombineras med triggerpunkter och stretch. Bra för ömma och stela muskler. Du kan välja ett specifikt område, tex rygg, men du kan även välja helkropp. Här använder jag en neutral och allergivänlig rapsolja. Boka 30 minuter, 45 minuter, 60 minuter eller 90 minuter.


KOMPASSMASSAGE

En egenutvecklad behandling med inslag från olika väderstreck där jag jobbar med kroppens meridianer och pulspunkter. Jag kartlägger din kropp, framför allt din rygg. Komplettera gärna med zonterapi/reflexologi på fötterna vilket är en effektiv metod för smärta i leder eller obalanser i inre organ. Kan även kombineras med koppning vilket ökar blod- och lymfcirkulationen genom vakuum. Finns även koppning i ansiktet vilket ger en lyster och stramhet. Här använder jag antingen en neutral rapsolja eller egenblandad olja. Boka 30 minuter, 45 minuter, 60 minuter eller 90 minuter.


FIBROMASSAGE®

En speciellt anpassad, mycket mild, massagemetod som utvecklades under 1990-talet av Stefan Göthager för att hjälpa patienter med kronisk smärta, tex fibromyalgi, men passar även vid stressymptom eller utbrändhet. Här använder jag en lavendeldoftande fibroolja som innehåller bla gurkörtsolja, arnica, tistelolja, sheasmör och E-vitamin. Bokas som 60 minuter och omfattar rygg, ben, armar och nacke.


LOTORPSMETODEN

En effektiv metod för att behandla andningsproblem som uppfanns av Janne Karlsson år 2003. Den bygger på manuella behandlingsmetoder som ger goda resultat vid åkommer som hosta, doft- eller parfymallergi och astmaliknande åkommer där astma inte konstaterats. Även personer med diagnoserad astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar för att lära sig att andas på rätt sätt. Här använder jag en neutral rapsolja. Bokas som 90 minuter första besöker, därefter 60 minuter varje besök.


PRISLISTA


  • 30 minuter       400kr
  • 45 minuter       500kr
  • 60 minuter       600kr
  • 90 minuter       900kr


När jag tagit min examen i slutet av maj 2023 kommer jag ansluta mig till ett online bokningssystem men tills dess kan du ringa, sms:a eller maila mig din bokning! Mitt nummer är 0709-814475 och min e-post är nattikb@telia.com


Jag innehar patientförsäkring och F-skattesedel.