Kurser

ATT LÄRA SIG TURISM


Våren 1999 grundades Wallonix Consult för att erbjuda skräddarsydda kurser till resebyråer och flygbolag, men även till privatpersoner med nyfikenhet på resebranschen. Nybörjare med ingen kunskap eller erfarenhet inom resebranschen? Rutinerad och anställd på resebyrå eller flygbolag? Oavsett dina förkunskaper anpassar vi kursupplägget efter dina önskemål och behov.


Vår instruktör innehar Amadeus Train The Trainer diplom sedan april 1997.

Amadeus är ett globalt distributions- och bokningssystem som används över hela världen av både flygbolag och resebyråer, stora som små. I Amadeus kan man boka flyg, hotell och hyrbilar. Systemet är uppbyggt av internationella koder baserat på engelska språket.


Vi kan erbjuda både paketlösningar och enstaka kurser i Amadeus Basic men även allmänna introduktionskurser i turism. I Amadeus Basic lär du dig att boka flygstolar med olika flygbolag till världens alla hörn samt att leta och hitta användbara verktyg och information. Om du arbetat med annat bokningssystem, tex i Sabre eller Worldspan, anpassas kursupplägget efter detta.


Kursen sker fysiskt i centrala Malmö eller enligt överenskommelse. Det finns även möjlighet att utforma en kurs på distans.


Efter avslutad kurs erhåller kursdeltagaren ett Certificate of Attendance.


Vill du lära dig turism?


Välkommen med din förfrågan!

Copyright © All Rights Reserved